Job Market for Young Researchers – bedrijven gezocht!

Job Market for Young Researchers – bedrijven gezocht!

31 maart 2021 – De tweede virtuele editie van de interuniversitaire Job Market for Young Researchers slaat de brug tussen PhD’s en postdocs en bedrijven. Vermits de JOB MARKET FOR YOUNG RESEARCHERS wordt georganiseerd door UGent, KU Leuven, VUB, UAntwerpen en UHasselt ligt de gehele Vlaamse talentpool (én ver daarbuiten) binnen handbereik.

De Job Market for Young Researchers zal als onderdeel van de Afstudeerbeurs, ingericht door de Associatie Universiteit Gent, plaatsvinden van 29 tot en met 31 maart 2021. Bedrijven en organisaties die PhD’s en postdocs in dienst willen nemen, worden verwacht online beschikbaar te zijn op 31 maart (09:00-18:00).

Voor deze editie van de beurs wordt samengewerkt met HOPIN, een digitaal platform dat maximaal inzet op kwaliteitsvolle interactie en netwerking, 2 duidelijke noden die we meenamen uit de vorige editie van de JOB MARKET FOR YOUNG RESEARCHERS.

Deelname aan de JOB MARKET FOR YOUNG RESEARCHERS bedraagt 350 EUR. Na afloop van de beurs ontvangt u de cv’s van die jonge onderzoekers die de toestemming hebben gegeven om hun cv te delen.

Registreren voor de interuniversitaire Job Market for Young Researchers kan alvast hier. U opteert daarbij voor de SILVER optie.