Antwerp Innovation Night

Antwerp Innovation Night

Antwerpen is dé ondernemersregio bij uitstek en excelleert op het vlak van innovatie. Het is dé regio waar het baanbrekend onderzoek dat verricht wordt aan haar universiteit en de hogescholen van de associatie (AUHA) zijn weg vindt naar de markt.

Tijdens de Antwerp Innovation Night van 16 december 2019 brengt Antwerp.SRL alle innovatieve spelers uit de regio samen voor een boeiende avond met niemand minder dan baron Paul Stoffels (Vice Chair of the Executive Committee and Chief Scientific Officer, Johnson & Johnson).

Met de uitreiking van de eerste AHA!-award, een prijs voor innoverende onderzoekers van de Universiteit Antwerpen en de hogescholen van de AUHA, sluiten we de avond feestelijk af.

18.00 Rode loper met drankje
18.30 Verwelkoming
18.35 Dubbelinterview met Silvia Lenaerts, vicerector Valorisatie en Ontwikkeling UAntwerpen en Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
18.45 Keynote: Innovatie door de ogen van Dr. Paul Stoffels, Vice Chair of the Executive Committee & Chief Scientific Officer, Johnson & Johnson
19.15 Feestelijke awarduitreiking
Wie wint de AHA! Award in de categorie ‘Achieved’ en ‘Promising’?
19.45 Slotwoord
19.50 Netwerkreceptie tussen innovatieve projecten

VRT radio- en televisiepresentator, Xavier Taveirne leidt de feestelijke avond in goede banen.